Corona trainingsprogramma

Ben je ook zo klaar met het thuis werken, dan is het nu tijd om aan jezelf te denken en weer fit en fris te worden en deze corona sleur te doorbreken!


Voor wie is dit programma? 

Dit programma is voor jou als je weer fysiek en mentaal fit wil worden of juist wilt blijven. Voor degene die weer grip op zijn weerbaarheid wil krijgen, die zich minder vermoeid wil voelen, minder stress wil hebben. Kortom, zich weer gezonder en energieker te voelen.

 

Hoe ziet het programma eruit?
We gaan 12 weken 3 keer per week 25 minuten intensief aan de slag. We starten met een intake, een fysieke test en een korte vragenlijst. Deze test en vragenlijst komen om de 4 weken terug. Hierdoor kunnen we meten of er fysiek en mentaal verbetering plaats vindt en kunnen we indien nodig handige tools meegeven om die verbetering alsnog te bereiken.

Hoe en waar gaan we trainen?
De trainingen zijn op maandag-woensdag-vrijdag , met een maximale groepsgrootte van 3 personen. Door onze unieke trainingslocatie trainen we eigenlijk altijd in de buitenlucht ongeacht het weertype en hebben we meer dan voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Juist doordat we sporten in de buitenlucht bouwen we aan onze weerstand en mentale weerbaarheid. De trainingen zijn 25 minuten en in die 25 minuten gaat ieder op zijn eigen niveau zeer intensief aan de slag.

Wat zijn de kosten? 
De kosten voor deelname aan dit 12 weken durende programma zijn € 250,-. Je krijgt hiervoor 3 x per week een training van 25 minuten, ook zit hier e-coaching bij.

Meer info? 
Neem contact op door te bellen naar telnr. 06-39778876 of stuur een mail naar totalfitnesscare@gmail.com