Groepstrainingen

Samen fit


Bootcamp 

 

Van oudsher is bootcamp ontstaan bij militaire eenheden om hun troepen te trainen en tot het uiterste te pushen. Tegenwoordig is het overgewaaid naar de ‘gewone’ mens om in de buitenlucht op een leuke en gezonde manier te sporten.

 

De combinatie van het trainen met eigen lichaamsgewicht en met behulp van de aangeboden hulpmiddelen zorgen ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied, als beginner of als gevorderde. 

 

Tijdens de bootcamp training wordt er gebruik gemaakt van alledaagse attributen die je tegenkomt. Denk aan bankjes, muurtjes, omgevallen bomen, trappen, bruggetjes en uiteraard gewoon het groene gras. Maar wij gebruiken ook geregeld andere trainingsmateriaal gebruikt tijdens de trainingen zoals kettlebells, dumbells, corebags, battle ropes, slamballs en sandbags om je tijdens te trainingen extra te prikkelen.

Outdoor Power Training


OPT is een gelijksoortige training als Bootcamp, alleen dan vele malen zwaarder en intensiever, maar nog steeds geschikt en haalbaar voor iedereen. Het doel van OPT is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden. 

 

OPT is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een training met hoge intensiteit (HIT). Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier met een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

 

Gedurende de training wordt er gebruik gemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, touwen en pull-up bars. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, optrekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.  

 

 

 

Small Group Training

 

Small Group Training is een les voor een kleine groep met een personal trainer.  Voordeel van Small Group Trainen is dat je de kosten laag kunt houden en je met je vrienden, vriendinnen of familie kunt sporten.

 

Tijdens de trainingen gebruiken we het lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal waarbij basisvaardigheden als coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid gecombineerd worden met functionele oefeningen.

Allemaal afgestemd op basis van een persoonlijk beweegplan dat we vooraf samen opstellen, gericht op ieder zijn of haar persoonlijke doelen.