Personal Training

Voel je goed, fit en energiek


Er is steeds meer vraag naar personal trainers die mensen individueel begeleiden. Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelen te behalen. Wil je een gezondere levensstijl, fitter en vitaler worden, afvallen (terugkerende) blessures voorkomen of heb je een ander doel? Dan is personal training bij Total Fitness Care iets voor jou. Geen uitdaging is te groot! Ik bied je individuele trainingen aan die we richten op jouw persoonlijke doelstellingen.

 

Of het nu gaat om gewichtsverlies, verbeteren van je vitaliteit, krachttoename, verkrijgen van meer energie, preventief trainen om (werk gerelateerde) klachten te voorkomen of juist herstellen na een medische ingreep of blessure.

We starten met een gratis intake/kennismakings-gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we een bewegingsplan op dat we richten op jouw persoonlijke doelen gebaseerd op een een eerlijk en helder beeld over wat wel en wat niet realiseerbaar is. Zo kunnen we samen echt iets moois bereiken: zo effectief mogelijk een optimaal resultaat te behalen.

 

De trainingen kunnen bij jou thuis, op de locatie van Total Fitness Care of op een locatie die jij voorstelt. Bij Total Fitness Care trainen we het liefst in de buitenlucht. In overleg is alles mogelijk. We trainen op dagen en tijden die jou het beste uitkomen.